Elämä on valintoja, valitse paremmin

Tuotteet / Jogurtit / AB-jogurtit 150g / AB-jogurtti musta kirsikka

 

 

 

AB-jogurtti Musta kirsikka 150g

Juustoportti AB-jogurtti musta kirsikka 150g

Ainekset Pastöroitu maito (Suomi), sokeri, musta kirsikka, hapate (asidofilus&bifido), punajuurimehu, aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti). Saattaa sisältää kirsikan kiviä.

Ravintosisältö/100g

Energia 345kJ/ 80kcal
Rasva 3,5g
josta tyydyttynyttä 1,9g
Hiilihydraatit 10g
josta sokereita 10g
Proteiini 2,7g
Suola 0,1g
Kalsium 120mg

 

Suolapitoisuus johtuu maidossa luontaisesti esiintyvästä natriumista.

Kirsikka 5%

Lisäominaisuudet

Ruokaa omasta maasta - Hyvää Suomesta

EAN 6408652225040

AB-jogurtti - Hyvinvoinnin edelläkävijä

Täyteläinen jogurttimme sai alkunsa Sveitsistä 25 vuotta sitten. Samettinen ja lohkeava jogurtti hurmasi yrittäjäpariskunnan kertaheitolla. He lähtivätkin kehittämään jogurttia, joka olisi Suomessa ajassaan jotain aivan uutta.  1993 Juustoportti toi ensimmäisenä valmistajana Suomeen Bifi-Soft- nimellä kulkeneen jogurtin, jossa yhdistyi asidofilus ja bifido- hapatteet.  Markkinoille tullut AB-jogurtti hurmasi myös muut. Puhelin soi herkeämättä ja parhaimmillaan jonotusaika tälle uutuudelle oli puoli vuotta. Tänä päivänä jogurtti valmistetaan samalla reseptillä kuin ennen, perinteitä ja periaatteita kunnioittaen. Sokeria on hieman vähennetty asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Silti jäljellä on sama ajatus, tuosta samettisesta ja hurmaavasta herkusta.

Perinteinen ja hellävarainen valmistusprosessi on jogurttimme kulmakivi. Läheltä kerättyyn maitoon lisätään hapate ja sen annetaan hapattua tankissa yön yli. Tämän jälkeen jogurttiamme sekoitetaan hellävaroen ja lisätään maun mukaisesti raaka-aineita. Haluamme makujemme olevan aitoja. Vaniljan maku tulee aidosta vaniljasta ja kahvi on valmistettu aidosta kahvista haihduttamalla. Lopulta jogurtti pakataan purkkeihin valmiiksi maailmalle.

Perinteitä kunnioittava prosessi voitaisiin tehdä nopeammin ja tehokkaammin. Me Juustoportilla haluamme kuitenkin tehdä jogurttimme aidolla ja perinteisellä tavalla, ilman sakeutusaineita. Niin kuin se tehtiin jo tuhansia vuosia sitten.

 

Tuoteuutuudet
  • AB-jogurtti maustamaton rasvaton 1kg  AB-jogurtti maustamaton 1 kgAB täysjogurtti 1 kg  
  • Luomu leipäjuusto Vapaan lehmän kermaviili laktoositon Vaniljajogurtti
  • AB-jogurtti kahvi 150g laktoositonAB-jogurtti kaura 150g laktoositon AB-jogurtti mustikka-kaura 150g 
  • AB-jogurtti 150g lakka  AB-jogurtti musta kirsikka 150g AB-jogurtti tyrni 150g 
  •  AB-jogurtti vanilja 1 kg laktoositon LakkajuustoMustikkajuusto