Elämä on valintoja, valitse paremmin

Juustoportti

15.10.2018

Pyhäinpäivän aukioloajat Juustoportin kahviloissa

Palvelemme Pyhäinpäivänä 3.11. 2018 seuraavasti:

Jalasjärvellä 8:00-22:00

Ylöjärvi         8:00-22:00

Mäntsälä      7:00-20:00

Kärsämäki   8:00- 22:00

Tervetuloa !

kahvi

2.10.2018

Etsimme alkuvuodesta 2019 aukeavaan liikennemyymäläämme Matkukseen Kuopioon henkilökuntaa

LIIKENNEMYYMÄLÄN PÄÄLLIKKÖÄ
SEKÄ KEITTIÖN, SALIN JA MYYMÄLÄN TOIMINNASTA VASTAAVIA
VUOROPÄÄLLIKÖITÄ

Toivomme, että olet vastuuntuntoinen ja ripeäotteinen palvelualan ammattilainen, jolle on kertynyt jo näyttöjä esimiestyöstä. Osallistut vastuualueesi työn tekemiseen esimiestyön ohella. Olet myös organisointikykyinen, joustava ja haasteita pelkäämätön. Sinulle on yhtä luontevaa työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Työn on kaksivuorotyötä ja toimipiste on avoinna myös viikonloppuisin.

Lisätiedot työtehtävistä arkisin klo 13.00- 16.00 Seppo Kuusisaari puh. 050 303 5206 ja nettisivuiltamme osoitteesta http://www.juustoportti.fi/tyopaikat.
Jätä hakemuksesi ja CV Juustoportin nettisivuilla 21.10.2018 mennessä. Työhaastattelut pidetään viikolla 43 tai 44.

Haemme kokkeja ja liikennasematyöntekijöitä marraskuun 2018 aikana.

12.9.2018

Suomalaisen juuston valinta auttaa suomalaista maidontuottajaa

Suomalaista juustoa

7.9.2018

Juustoportin Vuohiluoman pappila on mukana Asu&Elä messuilla su 9.9

Vuohiluoman pappilan kunnostus valmistuu Asu&Elä messuille juuri sopivasti! Tervetuloa tutustumaan sunnuntaina 10-16 osoitteeseen Kurssitie 2 Jalasjärvi.

Tilaa vuokrataan marraskuusta alkaen juhla- ja kokouskäyttöön. Lisätietoja on tulossa kuun lopulla nettisivuillemme.

Pappilan kunnostaminen on ollut meille kunnia-asia ja innolla odotamme vieraita siitä nauttimaan

31.8.2018

Juustoportti avaa liikenneaseman Kuopioon

Liikenneasema avaa ovensa ensi vuoden alkupuolella ja etsii nyt lähiruokakumppaneita sekä työntekijöitä.

Juustoportti avaa viidennen liikenneasemansa Kuopion Matkukseen vuoden 2019 alkupuolella. Kuopion Juustoportille tulee kahvila-ravintola, juustokauppa sekä Pentikin tehtaanmyymälä. Liikenneasemalle rekrytoidaan noin 20 henkilöä. Polttoaineen jakelusta vastaa Neste ja liikenneasemalle rakennetaan latauspisteet sähköautoille, sekä pesukatu.

Muutostyöt kiinteistössä aloitetaan heti ja samalla kartoitetaan kumppaneita liikenneasemalle. ”Aloitamme henkilökunnan rekrytoinnin ja liikenneasema pyritään avaamaan ensi vuoden alkupuolella” kertoo Juustoportin toimitusjohtaja Timo Keski-Kasari. Rekrytointi avataan yrityksen nettisivuilla syksyllä. Keski-Kasarin mukaan kiinteistöön mahtuu uusia yhteistyökumppaneita saman katon alle. ”Meillä on vapaata tilaa vielä yhdelle tai kahdelle kumppanille. Käymme parhaillaan asiasta neuvotteluita ja toivomme, että löytäisimme hyvän juoma- tai elintarvikepuolen toimijan tähän ja mahdollisesti myös muihin toimipisteisiimme” Keski-Kasari jatkaa. Mahdollisilta kiinnostuneilta yrityksiltä Juustoportti toivoo pikaisia yhteydenottoja.

”Kuopio kokoaa hyvin yhteen Itä-Suomessa liikkuvia, joille pystymme tarjoamaan uudenlaisen taukopaikan. Ruokatuotteita valmistava kuopiolainen Kasvis Galleria Oy on ollut osana Juustoportin konsernia pian kymmenen vuotta, joten alue on meille tuttua” toteaa Juustoportin markkinoinnista ja viestinnästä vastaava Niklas Keski-Kasari.

Pentikin myymälä siirtyy uusiin tiloihin Juustoportin yhteyteen Matkuksen Kauppakeskuksesta. Uusi elämyksellinen Pentik myymälä saa normaalivalikoiman rinnalle outlet-valikoiman, sekä mausteisia pienhuonekaluja.

Juustoportin Matkuksen liikenneasemalle avataan uudelleen syyskuun aikana myös Nesteen mittarikenttä kevyelle liikenteelle. Raskaan ammattiliikenteen Neste Truck -asema jatkaa vanhalla paikallaan.

”Kiitämme Juustoporttia yhteistyön laajentumisesta. Olemme erittäin iloisia, että liikenneaseman monipuoliset palvelut palaavat Matkukseen palvelemaan kaikkia valtatie 5:llä liikkuvia autoilijoita ja paikallisia asiakkaita. Yhdessä Nesteen korkealaatuisten polttonesteiden kanssa liikenneaseman palvelut muodostavat erinomaisen palvelukokonaisuuden. Aiomme myös laajentaa kuluttajapuolen mittarikentän tuotevalikoimaa entisestään loppuvuoden aikana” kertoo Nesteen Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja Sam Holmberg.

Uusi liikenneasema sijaitsee valtatie viiden välittömässä läheisyydessä. Ennen avajaisia liikenneasemalle ja sen yhteyteen tehdään muutostöitä, jolla tila saadaan Juustoportin ja yhteistyökumppaneiden tarpeille sopivaksi. Yhtiö toteaa investoinnin olevan yli miljoona euroa. 

Juustoportti on jalasjärveläinen elintarvikealan konserni, joka on kasvanut viidessäkymmenessä vuodessa pienestä maatilajuustolasta yli 250 henkilöä työllistäväksi perheyritykseksi. Juustoportilla on meijeri- ja juustolatoiminnan lisäksi kahvila-ravintolat Jalasjärvellä, Mäntsälässä, Kärsämäellä ja Ylöjärvellä, sekä ruokatuotteita valmistava Kasvis Galleria Kuopiossa. Juustoportti on tuotantotekniikaltaan Suomen moderneimpia meijereitä, ja se on maailmalla palkittu kypsytetyistä juustoistaan. Suomessa Juustoportti on saanut tunnustusta esimerkiksi hyvänä työnantajana ja perinteisen toimialan rajojen rikkojana. Juustoportti on jo yli parinkymmenen vuoden ajan luonut joka kuukausi yhden uuden, pysyvän työpaikan.

 

Juustoportti Kuopio

 

Lisätietoja:

Juustoportti: Timo Keski-Kasari, toimitusjohtaja (0400 567 366)

Niklas Keski-Kasari, markkinointi ja viestintä (0400 509 098)

Pentik: Pasi Pentikäinen, toimitusjohtaja (040 576 4491)

Salla Ahonen, markkinointijohtaja (040 747 9622)

 

Neste: Sam Holmberg, Marketing & Services -liiketoiminta-alueen Suomen johtaja (050 458 4078)


« Edelliset 5